Dr. Farkas Kinga

Dr. Farkas Kinga

pszichiáter, pszichoterapeuta, okleveles számítógépes és kognitív idegtudományi kutató, a pszichiátriai team szakmai vezetője

“A Panoráma Poliklinikán elsősorban pszichoterapeuta kollégáimmal működöm együtt. Amennyiben a páciens problémája nem kezelhető kizárólag pszichoterápiás eszközökkel, akkor a probléma pszichiátriai vagy szervi eredetének megállapításában, diagnosztikájában, valamint gyógyszeres terápiával való kiegészítésében nyújtok segítséget.”

FONTOS: új, a Panoráma Poliklinika Derkovits utcai rendelőjében korábban nem kezelt páciensek fogadására jelenleg nincs szabad időpont  Dr. Farkas Kinga rendelésére. Kérjük, ha pszichiáterhez illetve pszichoterapeutához kíván időpontot kérni, minden esetben töltse ki, a kapcsolatfelvételi űrlapot. Panoráma Poliklinika pszichiátriai rendelés.

Dr. Farkas Kinga - pszichiáter, pszichoterapeuta, okleveles számítógépes és kognitív idegtudományi kutató


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya