Dr. Belán Emese

Dr. Belán Emese

foglalkozás-egészségügyi szakorvosjelölt

A foglalkozás-egészségügy mindig is kulcsszerepet játszott abban, hogy a munkavállalók egyéni szinten megfelelően teljesítsenek, globális szinten pedig az adott munkahely sikeréhez tett hozzá jelentős mértékben. A koronavírus-járvány óta az eddiginél is fontosabbá vált a foglalkozás-egészségügyi szakorvosok munkája, hiszen a pandémia számtalan munkahelyi és környezeti változást hozott magával, amely miatt új megközelítés vált szükségessé.

A Panoráma Poliklinika foglalkozás-egészségüggyel foglalkozó orvosai birtokában vannak az ehhez szükséges szakmai tudásnak, és munkájuk során hatékonyan alkalmazzák azt az egyedi pszichoszomatikus szemléletet, ami a rendelő teljes orvoscsapatára jellemző. Ennek megfelelően minden hozzájuk forduló páciens kellő időt és figyelmet kap a találkozás során, teljes mértékben hátat fordítva a futószalag-szerű rendelésnek és betegvizsgálatnak.

Foglalkozás-egészségügyi szakrendelésünk ars poeticája, hogy az egészséges munkavállaló az igazán jó munkavállaló, és minden egyes forint, amit a munkaadó a kollégák egészségére fordít, kamatostul megtérül a jövőben.

Foglalkozás-egészségügyi magánrendelés a Panoráma Poliklinikán: Dr. Belán Emese

Foglalkozás-egészségügyi magánrendelés a Panoráma Poliklinikán: Dr. Belán Emese

“A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat 2013-ban, 2011-ben és 2012-ben pedig a müncheni Barmherzige Brüder Kórházban és a Los Angeles-i Lasky Plasztikai Sebészet Klinikán vettem részt szakmai gyakorlaton.

2013 és 2015 között a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Neurológiai osztályán dolgoztam rezidensként, majd sürgősségi rezidensként segítettem a betegeken először Budaörs, azután Százhalombatta Felnőtt és Gyermekorvosi ügyeletén.

2015-től kezdve a Szent Imre Kórház Sürgősségi osztályán és az Országos Mentőszolgálatnál tevékenykedem sürgősségi rezidensként.

Az utazás mellett mindig is vonzott a jóga és a természetgyógyászat, így tudásomat ezen a téren is igyekeztem minél inkább szélesíteni: 2011 és 2014 között a Relaxációs és szimbólumterápiás egyesületnél elvégeztem az Autogén tréning, majd az Imagináció, meditáció képzést, 2015-ben Jógaoktatói képesítést szereztem, amit a következő években tovább bővítettem Gerincterápiás Jógaoktatói és Ájurvédikus Jógaterapeuta végzettséggel.

A magyar mellett angolul és németül beszélek.”


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya