Dr. Amirinejad Meyssam

Dr. Amirinejad Meyssam

idegsebész

A Panoráma Poliklinika Fájdalomambulanciájának legkorszerűbb beavatkozó eljárásait – idegblokád-injekció, rádiófrekvenciás hőabláció – alkalmazza dr. Amirinejad Meyssam idegsebész a fájdalom azonnali csillapítása érdekében.

IDŐPONTFOGLALÁS

Általános orvosi diplomáját 2008-ban szerezte meg a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2012-ig a Bács-Kiskun Megyei Oktató Kórházban volt sebész rezidens, majd a Debreceni Egyetem Idegsebészeti Klinikáján lett gyakornok. 2017-ben európai idegsebészeti (EANS-) vizsgát tett, 2018-ban idegsebészeti szakvizsgát szerzett. 2015-től 2020-ig az idegsebészeti betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Gamma Sugársebészeti Központjában dolgozott. 2020 októbere óta a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Idegsebészeti Osztályának munkatársa. Érdeklődési területei a gerincsebészet, az agydaganatok, a sugársebészet.

A Panoráma Poliklinikán a Fájdalomambulancia munkatársaként idegsebészeti beavatkozásokat végez, amelyeknek a célja a fájdalom azonnali csillapítása vagy megszüntetése.

A Fájdalomambulancián történő ellátás keretében végzett beavatkozásai

  • precíziós ideggyöki blokád (idegblokád-injekció)
  • idegi abláció (rádiófrekvenciás termoabláció vagy termokoaguláció)

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya