Szabó Melinda

Szabó Melinda

gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikusan orientált gyermekterapeuta

Szakmai tapasztalatomat családsegítő szolgálatnál, pedagógiai szakszolgálatokban, magánrendelésben szereztem. Szemléletem analitikus irányultságú. Legfőbb terápiás és diagnosztikus eszközöm a gyerekkel, serdülővel történő találkozások során kibontakozó kapcsolat. Munkám során abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy a fejlődés és az élet során adódó nehézségeikben saját megoldásaikat találják meg. A gyerek- és serdülő terápiákban fontosnak tartom a szülőkkel való együtt gondolkodást, az elakadások közös megértését, ezáltal a szülő – gyerek kapcsolat mélyítését, harmonizálását.

A hatékony segítségnyújtásban elengedhetetlen egy minél pontosabb állapotfelmérés. Gyermek- és serdülő pszichodiagnosztikai kérdések megválaszolásában a szabad játék-, beszélgetés eszköze mellett, projektív teszteket, képességteszteket alkalmazok. A Panoráma Poliklinika keretén belül abban a szerencsés helyzetben lehet részem, hogy a pszichodiagnosztikai kérdések megválaszolása szakorvos- és fejlesztő pedagógus / gyógypedagógus kollégákkal közös teamben történhet, lehetőséget adva a szélesebb  problémafeltárásra, mélyrehatóbb megértésre, hatékonyabb segítségnyújtásra.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya