Bartók Blanka

Bartók Blanka

klinikai szakpszichológus jelölt

Elsősorban egyéni szupportív terápiát tartok felnőttek számára, melyben lehetőség nyílik rátekinteni az aktuális élethelyzetre, feltérképezni a belső erőforrásokat és megfigyelni miképpen lehet mozgósítani azokat. Hiszek abban, hogyha van lehetőség rátekinteni és megélni egy adott helyzettel kapcsolatos gondolatainkat és érzéseinket, akkor tudatosabban tudunk jelen lenni saját életünkben és képesek vagyunk hatékonyabban mozgósítani megküzdési repertoárunkat.

Félállásban szomatikus osztályon dolgozom betegágy mellett, mely során megtapasztaltam, hogy mennyi mindent tehetünk magunkért belső erőforrásaink segítségével, a legelesettebb helyzetben is. Ezt megelőzően pszichiátriai osztályon dolgoztam, így ott abba nyerhettem betekintést, hogyan lehet elfogadni egy-egy diagnózist, mit tehetünk magunkért, amikor lelki nehézséggel küzdünk.

Jelenleg Pécsen harmadéves vagyok a klinikai szakpszichológus képzésben, valamint az Integrált Kifejezés és Táncterápiás Egyesületnél képződöm.

A Panoráma Poliklinikán csoportos és egyéni szupervízió mellett végzem terápiás és diagnosztikus munkámat.

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya