Balló Henrietta

Balló Henrietta

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt

Pszichológusként az elmúlt 10 évben a klinikai területen dolgoztam, kezdetben önkéntesként, majd a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet Krízisintervenciós- és Pszichiátriai Osztályának klinikai szakpszichológusaként. Ezalatt az idő alatt a pszichiátriai zavarok széles skálájával találkoztam, részt vettem a diagnosztikai és a terápiás folyamatokban egyaránt, valamint a krízisintervenció területén sokrétű gyakorlatra tettem szert. Szakképzésem és önismeretem során a dinamikusan orientált irányzat felé fordultam, jelenleg pedig a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzés utolsó évében járok. A Panoráma Poliklinikához csatlakozva a klinikai és a terápiás irányzatot is szeretném továbbvinni munkám során. Így várom a pácienseket egyrészt orvos-pszichoterapeuta vagy pszichiáter kérésére végzett komplex diagnosztikai kivizsgálásra, amihez kérjük a klinikai pszichológiai vizsgálatot indokló kérdés megfogalmazását, emellett pedig egyéni felnőtt terápiákat is végzek.

Úgy vélem, ahogyan nincs két egyforma személyiség, úgy nincs két egyforma probléma és nincs egy adott megoldási mód sem. Dinamikus szemléleti keretben gondolkodva igyekszem a kliensekkel együtt megtalálni nehézségeik forrását és a közös munkában elérni azt is, hogy könnyebbek legyenek a mindennapjaik.

Tanulmányok:

  • 2020- Tündérhegyi Pszichoterapeuta Képzés (folyamatban)
  • 2015-2020 Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Pszichológia Intézet – felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
  • 2010-2015 Károli Gáspár Református Egyetem BTK, Pszichológia Intézet – okleveles pszichológus

Szakmai tapasztalat:

  • 2020 óta magánrendelés
  • 2015-2023 Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet, Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztály – klinikai szakpszichológus
  • 2013-2016 Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerképző Gyakorló Szakközépiskola – iskolapszichológus
  • 2012 Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért – pszichológus gyakornok

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya