Rólunk – Panoráma Poliklinika

A Panoráma Poliklinika létrehozásában személyes tapasztalatok és erős szakmai elköteleződés vezette az alapítókat arra, hogy olyan magánklinika kialakítására törekedjenek, ahol a gyógyítás betegközpontú modelljét tudják megvalósítani.

Szakmai minőségbiztosítás

Pszichoszomatikus rendelőnkben komoly hangsúlyt helyezünk a színvonalas szakmai ellátásra. Ennek fontos részeként a pszichológiai/pszichoterápiás/pszichiátriai team tagjai rendszeres szupervízió mellett végzik terápiás tevékenységüket.  A szakterületek külső szupervízióját szakmailag elismert, kiképző terapeuták tartják. A Panoráma Poliklinika szupervízorai: Dr. Barát Katalin pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta és Hódi Ágnes gyermek- és felnőtt kiképző pszichoanalitikus, szupervízor.

A Poliklinika szakpszichológusai, pszichoterapeutái előadásokat tartanak továbbképzéseken, konferenciákon, valamint több hazai egyetemen vesznek részt a pszichológus oktatásban, jelentetnek meg hazai és nemzetközi szakmai lapokban publikációkat.

Rendelőnk érvényes NNK (ANTSZ) engedéllyel rendelkezik.

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáinkhoz és pszichiátereink egy részéhez, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Online konzultáció

Amennyiben online konzultációra szeretne bejelentkezni, kérjük kattintson ide.