Panoráma Poliklinika (Buda)

A Derkovits utca 7. és 10., valamint a Dolgos utca 2. 1/A szám alatt lévő rendelőinkben pszichiáter/– és pszichológus csapattal /köztük svéd nyelven is rendelő egészségpszichológussal/ nyújtunk magas színvonalú ellátást gyermek- és felnőtt pácienseink részére.

Budán három rendelőben folyik a pszichoterápiás ellátás. Rendelőink a XII. kerület szívében, a Derkovits utcában, illetve a Dolgos utcában találhatóak, egymáshoz nagyon közel, mindössze néhány lépés távolságra (a MOM Parktól egy-egy perc sétára). Rendelőink központi fekvésüknek köszönhetően autóval, tömegközlekedéssel, illetve gyalogosan is könnyen megközelíthetőek. Gyermek-, felnőtt, csoportos, pár- és családterápiás ellátásaink barátságos környezetben, pszichoterápiás rendelésekhez kialakított szobákban várjuk pácienseinket.

Derkovits u. 7.

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

Derkovits u. 10.

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

Dolgos u. 2. 1/A

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáinkhoz és pszichiátereink egy részéhez, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Online konzultáció

Amennyiben online konzultációra szeretne bejelentkezni, kérjük kattintson ide.