Kovacsics Leila

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus kandidátus

2010 óta rendszeresen vezetek pszichodrámacsoportokat felnőttek és serdülők számára, emellett csoportos és egyéni autogén tréningek oktatásával is foglalkozom. Egyéni és csoportos terápiáimban a pszichoanalitikusan orientált szemléletet követem. Munkám során súlyt fektetek a testi-lelki folyamatok kölcsönhatásainak feltárására.

Kinek ajánlom?

A pszichodráma különböző helyzetek megjelenítésére, játékokra, mozgásra és az élmények szóbeli megosztására épül; lehetőséget ad a problémák, nehézségek, belső konfliktusok okainak feltárására és a változás elindítására. Ajánlható mindazoknak, akik magányosnak érzik magukat, félnek az új vagy váratlan szociális helyzetektől, nehézségeik vannak a kapcsolatteremtéssel, érettebb, jobban működő kapcsolatokra vágynak, vagy valamilyen kapcsolati problémájuk van. A módszer hasznos lehet az élet valamely területén (munkában, tanulásban) elakadást tapasztalók, valamint az indulatkezelési problémákkal vagy konfliktuskezelési gondokkal küzdőknek is.

A heti gyakorisággal, négy terápiás órát felölelő időkeretben megtartott csoportokban 21 és 60 év közötti felnőttek vehetnek részt.

Tudnivalók

  • nyílt pszichoterápiás pszichodrámacsoport 8–12 fő számára
  • a foglalkozások helyszíne: Panoráma Poliklinika Buda (1126 Budapest, Derkovits utca 10.)
  • hetente egyszer 4 terápiás óra, keddenként 16.30 – 20.00
  • díjak (a Panoráma Poliklinika aktuális díjszabása): 15.000 Ft (első interjú); 15.000 Ft/csoportfoglalkozás (havonta előre fizetendő)
  • a csoporthoz való csatlakozás a szabad helyek függvényében évente egyszer, ősszel (szeptember-október hónapokban) lehetséges, a jelentkezéseket folyamatosan várjuk

Ha érdeklődik a csoport iránt, csatlakozna, írjon:

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email