Együd Péter

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Panoráma Poliklinika csoport-pszichoterápiás teamjének szakmai vezetője

Az egyéni és a csoportterápiák során pszichodinamikus szemlélettel dolgozom, amelynek középpontjában a kapcsolat megértése áll. Célja, hogy minél magasabb szakmai színvonalon, komplex szemlélettel, egyéni és csoportos terápiákban szerzett tapasztalataimat hasznosítva segítsek a hozzám fordulóknak. Szeretek csapatban dolgozni, a Panoráma Poliklinika szakmai közege folyamatos fejlődésre, tanulásra inspirál.

Kinek ajánlom?

Verbális kiscsoportjaim kapcsolati elakadásokkal küszködőknek, hangulatzavarokban, szorongásos zavarokban, személyiségzavarokban szenvedőknek nyújtanak hatékony segítséget. A csoporthoz olyanok is csatlakozhatnak, akik jellemző érzéseket, gondolatokat élnek meg kapcsolataikban, és ezeknek a kapcsolati mintáknak utána szeretnének járni.

Céljaink

Az analitikus csoportban a csoportos találkozások során kirajzolódnak a kapcsolati nehézségek, az élethelyzeti elakadások. Lehetőség van önmagunk mélyebb megismerésére, visszajelzést kaphatunk arról, hogyan hatunk másokra, illetve átélhetjük, megfigyelhetjük, mások hogyan hatnak ránk. Fel tudjuk térképezni jellemző kapcsolati mintáinkat, megismerjük a csoport működését és saját jellemző működésünket a csoportban. A terápiás foglalkozások eredményeként csökkennek a fennálló tünetek, megjelennek az eddig mélyen rejtőző készségek, újfajta viszonyulások sajátíthatók el.

Tudnivalók

  • nyílt kiscsoport 4–8 fő számára
  • a foglalkozások helyszíne: Panoráma Poliklinika Buda (1126 Budapest, Dolgos utca 2.)
  • heti egyszer 1,5 óra hétfőn vagy szerdán
  • díjak (a Panoráma Poliklinika aktuális díjszabása): 24.000 Ft (első interjú MMPI-teszttel); 20.000 Ft/alkalom (további egyéni találkozások); 9000 Ft/csoportfoglalkozás
  • a csatlakozás a szabad helyek függvényében folyamatos

Ha érdeklődik a csoport iránt, csatlakozna, írjon:

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email