dr. Somogyi László

pszichiáter, képzésben lévő csoportanalitikus

A gyógyító tevékenységet partneri viszonyként fogom fel, amelyben szövetséget keresek a hozzám fordulókkal. A folyamat során kiemelten fontosnak tartom a közös nyelv és egy kölcsönösen biztonságos, ugyanakkor komfortos közelség-távolság megtalálását. Munkámat alapvetően humanisztikus beállítódásom mellett analitikus-dinamikus szemlélettel folytatom.

Kinek ajánlom?

A verbális kiscsoport kapcsolati elakadásokkal küszködőknek, hangulatzavarokban, szorongásos zavarokban, személyiségzavarokban szenvedőknek nyújt hatékony segítséget. A csoporthoz olyanok is csatlakozhatnak, akik jellemző érzéseket, gondolatokat élnek meg kapcsolataikban, és ezeknek a kapcsolati mintáknak utána szeretnének járni.

Céljaink

Az analitikus csoportban a csoportos találkozások során kirajzolódnak a kapcsolati nehézségek, az élethelyzeti elakadások. Lehetőség van önmagunk mélyebb megismerésére, visszajelzést kaphatunk arról, hogyan hatunk másokra, illetve átélhetjük, megfigyelhetjük, mások hogyan hatnak ránk. Fel tudjuk térképezni jellemző kapcsolati mintáinkat, megismerjük a csoport működését és saját jellemző működésünket a csoportban. A terápiás foglalkozások eredményeként csökkennek a fennálló tünetek, megjelennek az eddig mélyen rejtőző készségek, újfajta viszonyulások sajátíthatók el.

Tudnivalók

  • nyílt kiscsoport 5–10 fő számára
  • a foglalkozások helyszíne: Panoráma Poliklinika Buda (1126 Budapest, Dolgos utca 2.)
  • heti egyszer 1,5 óra, keddenként 16.30 – 18.00
  • díjak (a Panoráma Poliklinika aktuális díjszabása): 24.000 Ft (első interjú MMPI-teszttel); 20.000 Ft/alkalom (további egyéni találkozások); 9000 Ft/csoportfoglalkozás
  • a csatlakozás a szabad helyek függvényében folyamatos

Ha érdeklődik a csoport iránt, csatlakozna, írjon:

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email