Panorámakártya – út a testi-lelki egészséghez

TAVASZI AKCIÓ!

Ha 2024. május 31 – ig megrendeli, 10 % bónuszt adunk!

Így például 100 ezer forint befizetése után 110 ezer forintot írjunk jóvá a kártyán.

A Panorámakártya egy évig érvényes, meghosszabbítható egészségkártya, amit birtokosa a Panoráma Poliklinika magánegészségügyi szolgáltatásainak igénybevételére tud fordítani.

A kártya ennél többet is jelent: tagságot és kapcsolattartást egy olyan programban, amely hozzásegít az egészség rendszeres ellenőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez, betegség esetén a korszerű szomatikus és pszichoterápiák gyors igénybevételéhez – mindezt kiváló szakemberektől, színvonalas ellátási körülmények között.

A Panorámakártya magánszemélyek számára és céges juttatásként is szép és hasznos ajándék.

Panorámakártya rendelése/érdeklődés: +3620 265  7808; vagy töltse ki  ŰRLAPUNKAT!

PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉS / ÉRDEKLŐDÉS

Kinek jó személyes ajándék a Panorámakártya?

 • Akit a legjobban szeretünk;
 • aki másokért él, de saját állapotára hajlamos kevésbé figyelni;
 • aki megérdemli az egészsége feletti féltő őrködést, egy egészségklub megkülönböztetett szolgáltatásait, akár egy páholy kényelmét;
 • akinek szüksége volna rendszeres egészségügyi kontrollra, de sosem szán rá pénzt és időt;
 • aki valamilyen vizsgálatot régóta halogat, és kell számára egy kis extra motiváció;
 • akinek az egészsége számunkra is jótétemény, akinek őszintén mondjuk: a Te egészséged mindennél fontosabb!

Miért ideális céges juttatás a Panorámakártya?

 • Kifejezi a cég megbecsülését a munkavállaló iránt;
 • a jó testi-lelki kondíció adományozónak és kedvezményezettnek egyaránt hasznos;
 • a kártyához kapcsolódó program kiemelten kezeli a prevenciós szolgáltatásokat, a munkavállalók egészségének megőrzését;
 • a Panorámakártya olyan bónusz, ami az egészségügyi szolgáltatásokhoz való szűkös hozzáférés idején kézzelfogható előnyt jelent, így erősíti a munkavállaló lojalitását a cég iránt;
 • a kártyaszinteket és azon belül az összegeket úgy lehet beállítani, hogy megfeleljenek a cég anyagi lehetőségeinek és jutalmazási struktúrájának;
 • tíz kártya megvásárlása fölött cége kedvezményt kap (érdeklődjön telefonon: +36 20 265 7808).

Panorámakártya rendeléshez/érdeklődéshez töltse ki ŰRLAPUNKAT!


PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉS / ÉRDEKLŐDÉS

Kártyaszintek

 

Panorámakártya
„Egészségőr” szint:

50–149 ezer forint
feltöltésével

 

Panorámakártya
„Egészségklub” szint:

150–299 ezer forint
feltöltésével

 

Panorámakártya „Egészségpáholy” szint:

300 ezer forint vagy nagyobb (tetszőleges) összeg feltöltésével

A pontos összeget a vásárló állíthatja be.

PANORÁMAKÁRTYA RENDELÉS/ÉRDEKLŐDÉS

A Panorámakártyára feltöltött összeget a kártyát bemutató személy a feltöltést követő egy éven belül a Panoráma Poliklinika tetszőleges szolgáltatásaira válthatja be – szomatikus és pszichés kivizsgálásokra és ellátásokra egyaránt, a kártyára töltött összeg erejéig, több alkalommal is.

Gyakori kérdések

A kártya megrendelhető telefonon, e-mailben vagy személyesen. Fizetni személyes átvétel esetén a Panoráma Poliklinika pesti vagy budai rendelőjében lehet készpénzzel vagy bankkártyával. Banki átutalással történő fizetés esetén a kártyát a megadott címre elpostázzuk.

A Panoráma Poliklinika kártyái fizikai plasztikkártyák, a kártyát a vásárló vásárláskor vagy postán kézhez kapja.

A kártya számozott, használata nincs személyhez kötve: átadható vagy továbbruházható, illetve többen is használhatják az érvényességi időn belül a feltöltött összeg erejéig.

A Panorámakártyát a kártya bemutatója fizetőeszközként használhatja a Panoráma Poliklinika szolgáltatásainak igénybevételekor.

A kártyára töltött összeg, illetve a kártyán szereplő maradványösszeg nem váltható készpénzre, és kizárólag a Panoráma Poliklinika saját szolgáltatásaira fordítható, illetve adott esetben olyan partnerszolgáltatásokra, amelyeket a Panoráma ebből a célból felkínál.

Ha a kártyára feltöltött összeg vagy a kártyán lévő maradványösszeg kisebb, mint az igénybe venni kívánt szolgáltatás ára, az összeg más fizetési móddal kiegészíthető. Ha a szolgáltatást igénybe vevő személy több Panorámakártyával rendelkezik, ezek együttes felhasználása megengedett.

A Panorámakártya érvényessége a vásárlástól számított egy év, ami újabb feltöltés esetén automatikusan meghosszabbodik. Az új érvényesség az utolsó feltöltést követő egy év. Az új feltöltés minimális összege: 30 ezer forint.

A kártyán szereplő maradványösszegről a kártyát bemutató személy a Panoráma Poliklinika rendelőiben személyesen tájékozódhat. Emellett a kártya sorszámának beküldésével telefonon vagy online is le lehet kérdezni a kártyán aktuálisan szereplő összeget.

A lejárt kártya minimum 30 ezer forintos feltöltéssel feléleszthető; ebben az esetben a lejáratkori maradványösszeg is felhasználhatóvá válik.

Az ügyféladatok tárolására és használatára az adatvédelmi törvényben és a Panoráma Poliklinika adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadóak. A kártya megvásárlójáról a Panoráma Klinika azokat a vevőadatokat tartja nyilván és használja fel, amelyek a vásárláshoz tartozó számla kiállításához szükségesek. Azokra, akik az egészségügyi szolgáltatásokat Panorámakártyával veszik igénybe, az adatvédelmi törvényben, az egészségügyi törvényben és a Panoráma Poliklinika adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadóak, mely szabályok nem különbözek a más fizetési módot választókra vonatkozóktól. A kártya megvásárlójához kapcsolódó vevőadatokat és az egészségügyi szolgáltatást igénybe vevők betegadatait a Panoráma Poliklinika nem kapcsolja össze, és – a jogszabályban előírt kivételektől eltekintve – harmadik félnek nem adja ki.

A Panorámakártya megvásárlója és igénybe vevője – egymástól függetlenül – jogosultságot szerez a Panoráma Poliklinika kártyaprogramjában való részvételre. Ebből a célból hozzájárulhat személyes adatainak marketingcélú felhasználásához. A felhasználás korlátozódhat a kártya érvényességével kapcsolatos értesítésekre, kiterjedhet a Panoráma Poliklinika általános szolgáltatásaira és az egyes kártyaszintekhez kapcsolódó akcióira, exkluzív ajánlataira, vagy akár kiterjedhet a Panoráma Poliklinika partnereinek ajánlataira is. A felhasználás köre beállítható, a kártya érvényességi idején belül és azon túl is módosítható, illetve a hozzájárulás vissza is vonható.

logo_blue

Ajándékozzon Panorámakártyát munkavállalóinak!

A Panorámakártya egy évig érvényes, meghosszabbítható utalvány, amit birtokosa a Panoráma Poliklinika magánegészségügyi szolgáltatásainak igénybevételére tud fordítani.

Panorámakártya cégeknek

TAVASZI AKCIÓ: HA 2024. MÁJUS 31-IG MEGRENDELI, 10% BÓNUSZT ADUNK, ÍGY PL. 100 EZER FORINT BEFIZETÉSE UTÁN 110 EZER FORINTOT ÍRUNK JÓVÁ A KÁRTYÁN.

PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉSE:

info@panoramaklinika.hu
vagy telefonon: +36 20 265 9686

Bővebb információ kéréséhez, személyes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki a linken található űrlapot:

PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉS / Személyes tájékoztatás

 

Panorámakártya
„Egészségpáholy” szint:

300 ezer forint vagy nagyobb (tetszőleges) összeg feltöltésével