A Panorámakártya+ szolgáltatásai

A Panorámakártya+ szolgáltatásai

Gondoskodó Programunkban a „Panorámakártya+” lehetővé teszi, hogy Pácienseink megfizethető áron részesüljenek professzionális, személyre szabott egészségügyi ellátásban és személyes asszisztenciában.

Mit nyújt a Panorámakártya+?

1. Személyes családorvosi szolgáltatás

Ez a szolgáltatás lényegében kiemelt családorvosi szolgáltatásnak felel meg, ahol az orvos a páciens folyamatos egészségügyi gondozását látja el, tanácsokkal segíti és megszervezi a személyre szabott szűrővizsgálatait.

A Gondoskodó program keretében:

 • korlátlan kezelőorvosi vizsgálat és konzultációs lehetőség az alapellátás szintjén, a vizsgálatokban EKG és vérnyomásmérés is helyet kap
 • amennyiben egyszerűbb, vagy távolból megoldható kérdés merül fel, telefonon vagy e-mailben, esetleg online távkonzultáció keretében is kapcsolatba léphet a Páciens az orvossal
 • korlátlan mennyiségű e-receptírási lehetőség.


PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉSE:

info@panoramaklinika.hu
vagy telefonon: +3620 265 9686

Bővebb információ kéréséhez, személyes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki a linken található formulát:

Személyes tájékoztatás


1/B Egyéb szakorvosi szolgáltatás

 • A Panorámakártya+-hoz tartozó csomag évi három szakorvosi vizsgálatot tartalmaz díjmentesen
 • Évente egy egészségpszichológiai konzultáció
 • 15% kedvezmény minden további vizsgálat árából

2. Labordiagnosztika

 • Évente egy nagy laborvizsgálat,, amely az alábbiakat tartalmazza: kvantitatív és kvalitatív vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alkalikus foszfatáz, billirubin, nátrium, kálium, magnézium, összfehérje, albumin, vas, húgysav, D-vitamin, teljes vizelet és üledékvizsgálat.
 • A Panorámakártya+ szolgálatást igénybe vevők évente egy COVID-ellenanyag vizsgálaton vehetnek részt.
 • 15% kedvezmény minden további labordiagnosztikai vizsgálat árából

3. Éves szűrővizsgálatok

 • A labordiagnosztika mellett évente egy arteriás stiffness vizsgálatra (amely a kardiovaszkuláris megbetegedések első fontos előrejelzője) és szükség esetén, orvosi tanácsra évente egy 24 órás vérnyomásmérő (ABPM) felhelyezésére is sor kerülhet.
 • A Panorámakártya+ birtokosai mindezen túl évente egy hasi vagy carotis (nyaki erek) ultrahang vizsgálatot és egy széklet Weber vizsgálatot is igénybe vehetnek.

A Panorámakártya+ további előnyei:

 • A pácienssel foglalkozó orvos egy kézben tartja a vizsgálatokat és a kezeléseket, folyamatosan segítve a gyógyulás folyamatát.
 • Az árban foglalt komplex kivizsgálás részeként csomagtól függően szakorvosi vizsgálatokat, egészségpszichológiai konzultációt, nagylabor csomagot, ABPM és arteriográfiai vizsgálatot vehetnek igénybe pácienseink.
 • 15% kedvezmény a Panoráma Poliklinikán elérhető szakorvosi vizsgálatok (mint amilyen például a rendkívül fontos Post-COVID vizsgálat koronavírus-fertőzésen átesettek számára) árából, ultrahang- és laborvizsgálatokból, valamint koronavírus tesztelésre
 • Panorámakártya+ esetén a következő szolgáltatások vehetők igénybe a fentieken túl: EKG, stresszkérdőív, hasi vagy carotis ultrahang vizsgálat, széklet Weber-vizsgálat, antitest vizsgálat (IgG).
 • A Panorámakártya+ esetén is adott a lehetőség a kártyadíj negyedéves vagy féléves rendezésére, de az éves díj egyben, előre is kifizethető, jelentős kedvezménnyel.
 • A Panorámakártya+ hozzátartozókra is kiterjeszthető, ebben az esetben további árengedménnyel köszönjük meg a bizalmat pácienseinknek.

A Panorámakártya+ tökéletes választás azoknak, akik igénylik és továbbra is értéknek tekintik az orvos és a Páciens közötti, bizalomra épülő kapcsolatot.

Igényelje Ön is a Panorámakártya+-t, hogy részt vehessen a rendszeres szűrővizsgálatokon és kiemelt, személyre szabott figyelemben lehessen része.


PANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉSE:

info@panoramaklinika.hu
vagy telefonon: +3620 265 9686

Bővebb információ kéréséhez, személyes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki a linken található formulát:

Személyes tájékoztatásPANORÁMAKÁRTYA IGÉNYLÉSE:

info@panoramaklinika.hu
vagy telefonon: +3620 265 9686

Bővebb információ kéréséhez, személyes tájékoztatáshoz kérjük töltse ki a linken található formulát:

Személyes tájékoztatás