Budai rendelőink

1126 Budapest, Derkovits u. 7.
1126 Budapest, Dolgos utca 2. 1/A (pszichoterápiás, csoportterápiás rendelő)

Pesti rendelőnk

1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 81.


Panoráma Poliklinika

Panoráma Poliklinika

A Panoráma Poliklinika létrehozásában személyes tapasztalatok és erős szakmai elköteleződés vezette az alapítókat arra, hogy olyan magánklinika kialakítására törekedjenek, ahol a gyógyítás betegközpontú modelljét tudják megvalósítani.

Szakmai minőségbiztosítás

Pszichoszomatikus rendelőnkben komoly hangsúlyt helyezünk a színvonalas szakmai ellátásra. Ennek fontos részeként a pszichológiai/pszichoterápiás/pszichiátriai team tagjai rendszeres szupervízió mellett végzik terápiás tevékenységüket.  A szakterületek külső szupervízióját szakmailag elismert, kiképző terapeuták tartják. A Panoráma Poliklinika szupervízorai: Dr. Barát Katalin pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta és Hódi Ágnes gyermek- és felnőtt kiképző pszichoanalitikus, szupervízor.

A Poliklinika  szakpszichológusai, pszichoterapeutái előadásokat tartanak továbbképzéseken, konferenciákon, valamint több hazai egyetemen vesznek részt a pszichológus oktatásban, jelentetnek meg hazai és nemzetközi szakmai lapokban publikációkat.

Rendelőnk érvényes NNK (ANTSZ) engedéllyel rendelkezik.

A pszichoszomatikus rendelésről

Mint fentebb említettük, a Poliklinika szemlélete leírható pszicho-szomatikus megközelítésűként is, ami azt jelenti, hogy a testi és lelki folyamatokra figyelés egyszerre van jelen; test és lélek együttes gyógyítására törekszünk. A Panoráma Poliklinikán ezért találkozhatnak olyan speciális ellátással, mint a pszichoszomatikus orvosi vizsgálat, amelyet orvosi és pszichoterápiás képzettséggel egyaránt rendelkező kollégák végeznek. Több szakorvosi vizsgálathoz kapcsolódik pszichológus által vezetett komplex egészségkonzultáció, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gyógyuláshoz, állapotjavuláshoz nem csak jó diagnózisra, gyógyszerekre, hanem a betegség mibenlétének a páciens általi minél jobb értésére, valamint a betegnek a betegségéhez való viszonyának a feltérképezésére is szükség van, ami különösen igaz a krónikus megbetegedésekre. E modell szerint működik együtt az onko-haematológus és az onkopszichológiai konzultációban jártas szakember is.

A betegségek komoly lelki megterheléssel járnak, gyakran testi panaszok mögött lelki krízis, szorongás, depresszió húzódik meg, de lelkinek tűnő zavart szomatikus betegségek is kiválthatnak. A kialakított működési modellnek fontos eleme a szomatikus gyógyítást végző szakorvosok és a mentális problémák kezelésében jártas szakemberek együttműködése, rendszeres konzultációja.

A Poliklinikán elérhető, kórházi háttérrel is rendelkező endokrinológus, belgyógyász, gyermekgyógyász, allergológus – immunológus, neurológus, tüdőgyógyász, kardiológus, radiológus és gyermek radiológusnefrológus,  valamint a fájdalomambulanciát vezető idegsebész.

A pszichiáterekből, klinikai szakpszichológusokból, pszichoterapeutákból és gyógypedagógusból álló szakmai csoport gyermekek és felnőttek vizsgálatával és pszichoterápiájával foglalkozik.

Budán, a XII. kerületben található rendelőnk mellett, 2021 őszétől a XIV. kerületben új szakterületeken is fogadjuk a gyermek és felnőtt pácienseket. A zuglói Panoráma Poliklinikán gyermek gasztroenterológia, gyermek tüdőgyógyászat, valamint gyermek és felnőtt dietetika is elérhető a csecsemő- és gyermekgyógyászat, felnőtt és gyermek  klinikai pszichológia és a laboratóriumi vizsgálatok mellett.

A Panoráma Poliklinika szakmai csapatának közös munkája fél évtizede Panoráma Medical Center néven indult – azóta belső továbbképzések, konferenciák szervezésével és konferenciákon való részvétellel kapcsolódunk a szakmai közélethez.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.


Mit gyógyítunk?

 • allergia, asztma, nehézlégzés,
 • mellkasi tünetek, migrén, hátfájás, gerincfájdalom,
 • idegi eredetű fájdalmak, hasi fájdalmak,
 • végtag zsibbadások,
 • endokrinológiai betegségek, pajzsmirigy gondok,
 • pajzsmirigy alul- és túlműködés,
 • inzulinrezisztencia, cukorbetegség
 • gyermekkori hasfájás, felső és alsólégúti betegségek,
 • gyermekbetegségek,
 • gyermekeknél magatartászavar, beilleszkedési zavar,
 • fáradékonyság, vérképzési zavarok, hajhullás,
 • kiégés (burnout) szindróma,
 • hangulat-zavar, érzelem-szabályozási zavar, depresszió

Szakemberek

orvosok, pszichológusok, pszichoterapeuták