Budai rendelőink

1126 Budapest, Derkovits u. 7.
1126 Budapest, Dolgos utca 2., 1-es lépcsőház, 1. emelet 4. (pszichoterápiás, csoportterápiás rendelő)

Pesti rendelőnk

1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 81. • onkológiai konzultáció,
 • onko- és egészségpszichológia,
 • dietetika,
 • onkológiai fizikoterápia/gyógytorna
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Panoráma Poliklinika

Panoráma Poliklinika

A Panoráma Poliklinika létrehozásában személyes tapasztalatok és erős szakmai elköteleződés vezette az alapítókat arra, hogy olyan magánklinika kialakítására törekedjenek, ahol a gyógyítás betegközpontú modelljét tudják megvalósítani.

E mellett a Poliklinika szemlélete leírható pszicho-szomatikus megközelítésűként is, ami azt jelenti, hogy a testi és lelki folyamatokra figyelés egyszerre van jelen; test és lélek együttes gyógyítására törekszünk. A Panoráma Poliklinikán ezért találkozhatnak olyan speciális ellátással, mint a pszichoszomatikus orvosi vizsgálat, amelyet orvosi és pszichoterápiás képzettséggel egyaránt rendelkező kollégák végeznek. Több szakorvosi vizsgálathoz kapcsolódik pszichológus által vezetett komplex egészségkonzultáció, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gyógyuláshoz, állapotjavuláshoz nem csak jó diagnózisra, gyógyszerekre, hanem a betegség mibenlétének a páciens általi minél jobb értésére, valamint a betegnek a betegségéhez való viszonyának a feltérképezésére is szükség van, ami különösen igaz a krónikus megbetegedésekre. E modell szerint működik együtt az onko-haematológus és az onkopszichológiai konzultációban jártas szakember is.

A betegségek komoly lelki megterheléssel járnak, gyakran testi panaszok mögött lelki krízis, szorongás, depresszió húzódik meg, de lelkinek tűnő zavart szomatikus betegségek is kiválthatnak. A kialakított működési modellnek fontos eleme a szomatikus gyógyítást végző szakorvosok és a mentális problémák kezelésében jártas szakemberek együttműködése, rendszeres konzultációja.

A Poliklinikán elérhető, kórházi háttérrel is rendelkező endokrinológus, belgyógyász, gyermekgyógyász, allergológus – immunológus, neurológus, tüdőgyógyász, kardiológus, radiológus és gyermek radiológusnefrológus,  valamint a fájdalomambulanciát vezető idegsebész.

A pszichiáterekből, klinikai szakpszichológusokból, pszichoterapeutákból és gyógypedagógusból álló szakmai csoport gyermekek és felnőttek vizsgálatával és pszichoterápiájával foglalkozik.

Budán, a XII. kerületben található rendelőnk mellett, 2021 őszétől a XIV. kerületben új szakterületeken is fogadjuk a gyermek és felnőtt pácienseket. A zuglói Panoráma Poliklinikán gyermek gasztroenterológia, gyermek tüdőgyógyászat, valamint gyermek és felnőtt dietetika is elérhető a csecsemő- és gyermekgyógyászat, felnőtt és gyermek  klinikai pszichológia és a laboratóriumi vizsgálatok mellett.

A Panoráma Poliklinika szakmai csapatának közös munkája fél évtizede Panoráma Medical Center néven indult – azóta belső továbbképzések, konferenciák szervezésével és konferenciákon való részvétellel kapcsolódunk a szakmai közélethez.

 

Szakmai minőségbiztosítás

Pszichoszomatikus rendelőnkben komoly hangsúlyt helyezünk a színvonalas szakmai ellátásra. Ennek fontos részeként a pszichológiai/pszichoterápiás/pszichiátriai team tagjai rendszeres szupervízió mellett végzik terápiás tevékenységüket.  A szakterületek külső szupervízióját szakmailag elismert, kiképző terapeuták tartják. A Panoráma Poliklinika szupervízorai: Dr. Barát Katalin pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta és Hódi Ágnes gyermek- és felnőtt kiképző pszichoanalitikus, szupervízor.

A Poliklinika  szakpszichológusai, pszichoterapeutái előadásokat tartanak továbbképzéseken, konferenciákon, valamint több hazai egyetemen vesznek részt a pszichológus oktatásban, jelentetnek meg hazai és nemzetközi szakmai lapokban publikációkat.

Rendelőnk érvényes NNK (ANTSZ) engedéllyel rendelkezik.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.


Mit gyógyítunk?

 • allergia, asztma, nehézlégzés,
 • mellkasi tünetek, migrén, hátfájás, gerincfájdalom,
 • idegi eredetű fájdalmak, hasi fájdalmak,
 • végtag zsibbadások,
 • endokrinológiai betegségek, pajzsmirigy gondok,
 • pajzsmirigy alul- és túlműködés,
 • inzulinrezisztencia, cukorbetegség
 • gyermekkori hasfájás, felső és alsólégúti betegségek,
 • gyermekbetegségek,
 • gyermekeknél magatartászavar, beilleszkedési zavar,
 • fáradékonyság, vérképzési zavarok, hajhullás,
 • kiégés (burnout) szindróma,
 • hangulat-zavar, érzelem-szabályozási zavar, depresszió

Szakemberek

orvosok, pszichológusok, pszichoterapeuták