PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Öt nyomós érv, amiért menő ajándék a Panorámakártya

A Panorámakártya tetszőleges összeggel feltölthető, egy évig érvényes, de azon túl is meghosszabbítható, másokkal megosztható bérlet az egészséghez. A kártya birtokosa korszerű egészségügyi szolgáltatásokat – szomatikus és pszichés kivizsgálásokat és kezeléseket – tud igénybe venni a Panoráma Poliklinika pesti és budai szakrendelőiben. A mi újévi ajándékunk: ha 2024. január 31-ig megrendeli, Panorámakártyájára 10%-os bónuszt töltünk.

A különféle utalványok, kártyatagságok, „szabad bérletek” egyre népszerűbbek, ha karácsonyi ajándékozásról van szó. Vannak ugyanakkor, akik ezekből az ajándékokból hiányolják a személyességet.

Panorámakártya

Miért ideális ajándék a Panorámakártya? Mondunk öt nyomós érvet.

 1. Nagyvonalú önzés

„Jobb adni, mint kapni” – szól a mondás, és valóban: ha a szívünk mélyére nézünk, az ajándékozás gesztusával magunkat is többnek érezzük. A Panorámakártyával ajándékozó és megajándékozott jó érzése nem múlik el a gyertyák elfújásakor. A kártya egy éven keresztül, sőt azon túl is használható, így ahányszor csak előveszi, fizet vele a megajándékozott, újra elhangzik az üzenet: „Te és a te egészséged a legfontosabb nekem!” Az egészség igazi jótétemény, ajándékba adni menő dolog. (Keressen bennünket, kérje ajánlatunkat a +36 20 265 7808-os telefonszámon vagy az info@panoramaklinika.hu e-mail-címen.)

 1. A dolgozó egészsége a cég nyeresége

Az üzleti világban a nagyvonalú önzés leplezetlenebb: „Testi-lelki értelemben egészséges munkavállalókra van szükségem, hogy hasznosak, fejlődőképesek és főleg nyereségesek legyünk, hogy minden értékes munkatársunk megtalálja nálunk a számítását. A dolgozók egészsége a cég nyeresége; ezt fejezem ki, amikor olyan bónuszt adok az év végén, amit egészségügyi szolgáltatásokra kell fordítani” – szól a cégvezető. A 10%-os bónusz céges megrendelőknek a karácsonyi időszakon kívül is jár, tíz megvásárolt kártya után ugyanis ajándékba adunk egy tizenegyediket!

KATTINTSON: PANORÁMAKÁRTYA CÉGEKNEK

 1. Meglepetés legyen vagy praktikus ajándék?

Az igazi meglepetés az, hogy a Panorámakártya mennyire praktikus ajándék! Jó szakmai színvonalon, kellemes körülmények között, több hónapos várakozás nélkül jut el az ember az orvoshoz vagy a pszichológushoz, ha rászorul, vagy ha szűrőprogramot kíván igénybe venni.

 1. Pató Pál is elmegy az orvoshoz

Végre egy ajándék, ami nem a fiókban végzi a sose használt mandzsetták, a szekrényben a puha kendők mellett! Hogy feladatot ad a megajándékozottnak? Hogy nem lehet tovább halogatni a régóta esedékes kardiológiai kivizsgálást vagy vastagbéltükrözést? Hogy okafogyottá válik az érv: „Vannak sürgősebb dolgok!” és: „A fájdalommal együtt lehet élni”, vagy: „Én majdcsak megleszek valahogy…”? Hát istenem! Aki tényleg fontos nekünk, tegyen is róla, hogy egészségét ő is, mi is élvezhessük – minél boldogabban, minél hosszabban.

 1. Égből pottyant bónusz

Az utolsó érv szintén nyomós: ezúttal a Panoráma Poliklinika is ajándékot ad. Újévi akciónk keretében mindenkinek, aki 2024. január 31-ig rendel Panorámakártyát, 10%-os bónuszösszeget töltünk a kártyájára. Ajándékot kapni jó dolog!

Vegye fel velünk  a kapcsolatot!

Panorámakártya: a sokoldalú ajándék

Hány oldala van egy kártyának? A Panorámakártyának sok!

 1. Magánegészségügyi szolgáltatásokra fordítható: orvosi és pszichés szűrésekre, kivizsgálásokra és kezelésekre egyaránt.
 2. Az egész család használhatja, de akár barátoknak is továbbadható.
 3. Tedd a karácsonyfa alá: gondoskodj azokról, akiknek az egészsége fontos neked!
 4. Cégvezető vagy? A Panorámakártya juttatásnak sem utolsó, ha szíveden viseled a munkatársak testi-lelki egészségét.
 5. A kártyán az összeget vásárláskor magad állíthatod be igényeidnek, pénztárcádnak megfelelően.
 6. Lejárt a kártya? Sebaj, meghosszabíthatod – a rajta lévő pénz nem vész el!
 7. Ha 2024. január 31-ig rendelsz Panorámakártyát, a Panoráma Poliklinika a vételáron felül 10%-os karácsonyi bónuszt tölt rá, ezzel kíván jó egészséget az új évre.

Keress bennünket, kérd ajánlatunkat a +36 20 265 7808-os telefonszámon vagy az info@panoramaklinika.hu e-mail-címen.

Vegye fel velünk  a kapcsolatot!

Budára költözik az UH-diagnosztika és a kardiológiai szakrendelés

2024 márciusától a XII. kerület Derkovits utca 10. szám alatt található kiemelt kezelőnk ad otthont az ultrahang-diagnosztikai vizsgálatoknak. Vizsgálatra érkezéskor minden esetben a szemközti épületben található recepción (Derkovits utca 7.) kell bejelentkezni. A változás a felnőttek és gyermekek (csecsemők) ultrahang-diagnosztikája mellett kardiológiai szakrendelésünket is érinti. UH felnőtteknek Dr. Szendi Péter radiológus szakrendelése szerda délelőttönkét lesz […]

Tovább

Pillantás a hídra – külsősöknek is megnyitjuk a Panoráma Szalont!

Bokor László és Csepeli György lesz a soron következő Panoráma Szalon vendége 2024. február 2-án. Az „egyén – csoport – társadalom; egyéni és csoportterápiák” gondolatkörben mozgó szakmai esthez jelképes díj fejében külsős kollégák is csatlakozhatnak személyesen és online formában is. A klinikai tevékenységet folytató orvosok és pszichológusok a beszélgetést és büfévacsorát követő Bálint-csoportra is jelentkezhetnek. […]

Tovább

KARÁCSONYI SZÜNET

Kedves Pácienseink! Szakrendeléseink a karácsonyi ünnepek alatt szünetelnek, 2023. december 23-a és 2024. január 1-je között rendelőnk zárva tart. Első munkanapunk az új évben január 2-a, kedd. Szakorvosi rendeléseinkre és pszichiátereink egy részének rendeléseire az online bejelentkezés az ünnepi szünet alatt zavartalan, online időpontfoglalónk segítségével januári gyermek- és felnőtt szakrendeléseinkre helyet lehet foglalni. Pszichiátereink és […]

Tovább