Rólunk – Panoráma Poliklinika

A Panoráma Poliklinika létrehozásában személyes tapasztalatok és erős szakmai elköteleződés vezette az alapítókat arra, hogy olyan magánklinika kialakítására törekedjenek, ahol a gyógyítás betegközpontú modelljét tudják megvalósítani.

Szakmai minőségbiztosítás

Pszichoszomatikus rendelőnkben komoly hangsúlyt helyezünk a színvonalas szakmai ellátásra.

Rendelőnk érvényes NNK (ANTSZ) engedéllyel rendelkezik.

A pszichoszomatikus rendelésről

Mint fentebb említettük, a Poliklinika szemlélete leírható pszicho-szomatikus megközelítésűként is, ami azt jelenti, hogy a testi és lelki folyamatokra figyelés egyszerre van jelen; test és lélek együttes gyógyítására törekszünk. A Panoráma Poliklinikán ezért találkozhatnak olyan speciális ellátással, mint a pszichoszomatikus orvosi vizsgálat, amelyet orvosi és pszichoterápiás képzettséggel egyaránt rendelkező kollégák végeznek. Több szakorvosi vizsgálathoz kapcsolódik pszichológus által vezetett komplex egészségkonzultáció, mert biztosak vagyunk abban, hogy a gyógyuláshoz, állapotjavuláshoz nem csak jó diagnózisra, gyógyszerekre, hanem a betegség mibenlétének a páciens általi minél jobb értésére, valamint a betegnek a betegségéhez való viszonyának a feltérképezésére is szükség van, ami különösen igaz a krónikus megbetegedésekre. E modell szerint működik együtt az onko-haematológus és az onkopszichológiai konzultációban jártas szakember is.

A betegségek komoly lelki megterheléssel járnak, gyakran testi panaszok mögött lelki krízis, szorongás, depresszió húzódik meg, de lelkinek tűnő zavart szomatikus betegségek is kiválthatnak. A kialakított működési modellnek fontos eleme a szomatikus gyógyítást végző szakorvosok és a mentális problémák kezelésében jártas szakemberek együttműködése, rendszeres konzultációja.

A Poliklinikán elérhető a többi között, kórházi háttérrel is rendelkező endokrinológusbelgyógyász, gasztroenterológus,  gyermekgyógyászallergológus – immunológusneurológus és gyermekneurológus, tüdőgyógyászkardiológus, radiológus és gyermek radiológus,  nefrológus, és gyermeknefrológus  valamint a Fájdalomambulancián idegsebész és ortopéd-traumatológus is.

Budán, a XII. kerületben található rendelőink mellett, 2021 őszétől a XIV. kerületben új szakterületeken is fogadjuk a gyermek és felnőtt pácienseket. A zuglói Panoráma Poliklinikán gyermek gasztroenterológia, gyermek tüdőgyógyászat, valamint gyermek és felnőtt dietetika is elérhető a csecsemő- és gyermekgyógyászat és laboratóriumi vizsgálatok mellett.

2023 őszén nyitottuk meg a Derkovits utca 10. szám alatt levő rendelőnket, ahol a Fájdalomambulancia rendelésünkhöz kötődően kiemelt kezelőnkben akut és krónikus fájdalmak csillapítását, terápiáját végezzük.

A Panoráma Poliklinika szakmai csapatának közös munkája közel egy évtizede Panoráma Medical Center néven indult – azóta belső továbbképzések, konferenciák szervezésével és konferenciákon való részvétellel kapcsolódunk a szakmai közélethez.

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpont-egyeztetés

Egyes ellátásainkhoz időpont-egyeztetés szükséges.Kérjük, kattintson a gombra, és küldje el elérhetőségeit számunka. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a
kapcsolatot.

Online konzultáció

Amennyiben online konzultációra szeretne bejelentkezni, kérjük kattintson ide.