Panoráma Poliklinika (Buda)

A szakorvosi rendelésekre specializálódott járóbetegrendelőink a XII. kerület szívében, a Derkovits utcában találhatóak (a MOM Park mellett); a központi fekvésnek köszönhetően autóval, tömegközlekedéssel, illetve gyalogosan is könnyen megközelíthetőek. Gyermek- és felnőtt szakrendeléseinken barátságos környezetben, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel felszerelt szakorvosi rendelőkben várjuk pácienseinket.

A Derkovits utca 7. szám alatt lévő rendelőnkben közel 30 különböző szakrendeléssel, valamint angol, német nyelven is rendelő orvossal nyújtunk magas színvonalú ellátást gyermek- és felnőtt pácienseink részére.

Derkovits u. 7.

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

A Derkovits utca 10. szám alatt lévő rendelőnkben kiemelt kezelőnk működik, ahol a gyermek-és felnőtt ultrahangvizsgálatokat is végezzük.  

Fájdalomambulancia rendelésünk és Gasztroenterológiai Centrumunk is itt működik. Végezünk a fájdalomcsillapító beavatkozásainkat (precíziós idegblokád, idegi abláció), valamint a gasztroenterológiai diagnosztikai eljárásokat (gasztroszkópia, kolonoszkópia). Angol nyelven is rendelő orvosainkkal nyújtunk magas színvonalú ellátást gyermek- és felnőtt pácienseink részére.

Derkovits u. 10.

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

A gyógytorna és manuálterápia rendelésünk a 1126 Dolgos u. 2. 1/A. szám alatt lévő rendelőnkben működik. (közvetlenül a MOM Park háta mögötti utca) .

Dolgos u. 2. 1/A

Nyitvatartás:

hétfő-péntek 08.00 - 20.00

Telefon:

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpont-egyeztetés

Egyes ellátásainkhoz időpont-egyeztetés szükséges.Kérjük, kattintson a gombra, és küldje el elérhetőségeit számunka. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a
kapcsolatot.

Online konzultáció

Amennyiben online konzultációra szeretne bejelentkezni, kérjük kattintson ide.