Kedves Páciensünk!

Köszönjük, hogy kitölti és elfogadja adatvédelmi tájékoztatónkat, melyet az Ön adatai védelmében készítettünk a GDPR szabályoknak megfelelően.  

Kérjük, ha gyermeke számára kérte a vizsgálatot, az adatlap soraiba a gyermek (mint páciens) nevét, születési dátumát, lakcímét, TAJ számát írja! Az e-mail cím és a telefonszám értelemszerűen a szülő/törvényes képviselő elérhetősége kell, hogy legyen!

Panoráma Poliklinika

Üzenet küldése

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük, hogy ebbe a mezőbe mobiltelefonszámot írjon!
Taj szám EESZT jelentési kötelezettség miatt szükséges
Tájékoztatás
Nyilatkozat
Egészségügyi hírek
Tájékoztatást kaptam arról, hogy önkéntes hozzájárulásom szükséges ahhoz, hogy a Panoráma Poliklinika, mint Adatkezelő a személyes adataimat egészségügyi híreket, új szolgáltatásokat és akciókat tartalmazó elektronikus hírlevelek küldése céljából kezelje. Hozzájárulás hiányában Ön nem értesül a Panoráma Poliklinika által küldött egészségügyi hírekről, új szolgáltatásokról és akciókról. Ehhez az adatkezeléshez hozzájárulok.
Anonim statisztikák
Tájékoztatást kaptam arról, hogy önkéntes hozzájárulásom szükséges ahhoz, hogy a Panoráma Poliklinika, mint Adatkezelő a személyes adataimat anonim statisztikák és adatbázisok készítése céljából kezelje. Hozzájárulás hiányában a Panoráma Poliklinika és vele kapcsolatban álló vállalkozások szolgáltatásai hatékonyságának növelésére az anonim adatokat nem használja fel. Ehhez az adatkezeléshez hozzájárulok.
=

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email