Kedves Páciensünk!

Köszönjük, hogy kitölti és elfogadja adatvédelmi tájékoztatónkat, melyet az Ön adatai védelmében készítettünk a GDPR szabályoknak megfelelően.  

Kérjük, ha gyermeke számára kérte a vizsgálatot, az adatlap soraiba a gyermek (mint páciens) nevét, születési dátumát, lakcímét, TAJ számát írja! Az e-mail cím és a telefonszám értelemszerűen a szülő/törvényes képviselő elérhetősége kell, hogy legyen!

Panoráma Poliklinika

If you wish to fill in the form in English, please click here!

Üzenet küldése

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kérjük, hogy ebbe a mezőbe mobiltelefonszámot írjon!
Taj szám EESZT jelentési kötelezettség miatt szükséges
Tájékoztatás
Nyilatkozat
Egészségügyi hírek
Tájékoztatást kaptam arról, hogy önkéntes hozzájárulásom szükséges ahhoz, hogy a Panoráma Poliklinika, mint Adatkezelő a személyes adataimat egészségügyi híreket, új szolgáltatásokat és akciókat tartalmazó elektronikus hírlevelek küldése céljából kezelje. Hozzájárulás hiányában Ön nem értesül a Panoráma Poliklinika által küldött egészségügyi hírekről, új szolgáltatásokról és akciókról. Ehhez az adatkezeléshez hozzájárulok.
Anonim statisztikák
Tájékoztatást kaptam arról, hogy önkéntes hozzájárulásom szükséges ahhoz, hogy a Panoráma Poliklinika, mint Adatkezelő a személyes adataimat anonim statisztikák és adatbázisok készítése céljából kezelje. Hozzájárulás hiányában a Panoráma Poliklinika és vele kapcsolatban álló vállalkozások szolgáltatásai hatékonyságának növelésére az anonim adatokat nem használja fel. Ehhez az adatkezeléshez hozzájárulok.
=

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email