Online konzultáció

Bejelentkezés online konzultációra

Szakrendelőnkben az online távkonzultációnak köszönhetően sem a Covid-19 pandémia, sem a távolság nem jelent akadályt.

Minden esetben segítség az online konzultáció szakorvosunkkal, ha kerülni szeretné a személyes találkozókat, illetve az orvosi tanácsadás, vagy a  gyógyszerfelírás (e-recept) megoldást nyújthat egy adott problémára.  

A 20-45 perces online konzultációkra időpontot egyeztethet telefonon munkanapokon, 8.00 és 20.00 óra a +36 70 775 0288 telefonszámon, illetve e-mailben az: info@panoramaklinika.hu címen, vagy küldhet számunkra időpont kérő üzenetet az alább található űrlap kitöltésével.

ONLINE elérhető rendeléseink: allergológia-immunológia, dietetikai, tüdőgyógyászat, csecsemő-és gyermekgyógyászati tanácsadás, onkológiai konzultáció, haematológiai konzultáció, pszichiátria első konzultáció, pszichológiai első konzultáció (MMPI teszttel), valamint pszichoterápiás ülés.

Az online konzultáció folyamata:

  1. Egyeztessen időpontot munkatársainkkal telefonon (+36 70 775 0288) vagy e-mailben (info@panoramaklinika.hu), vagy töltse ki az alább található kapcsolatfelvételi űrlapot.
  2. Kérése megérkezése után mielőbb felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  3. A kapott instrukciók alapján fizesse ki a távkonzultáció díját, utalással, vagy  online bankkártyás fizetéssel. Ez utóbbihoz e-mailen küldjük Önnek a biztonságos felület eléréséhez szükséges linket!
  4. A számla kiegyenlítése után, az egyeztetett online konzultációhoz közeli időpontban ugyancsak e-mailen küldjük Önnek az online vizithez szükséges linket.
  5. A lefoglalt időpontban kérjük vegyen részt az online konzultáción.

Munkatársaink minden esetben előre tájékoztatják Önt az online konzultációhoz szükséges technikai feltételekről, a fizetéssel kapcsolatos információkról, adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalókról.

Ha az online konzultációval kapcsolatban bármilyen további kérdése lenne, természetesen kollégáink készséggel segítenek.

ONLINE ELÉRHETŐ SZAKRENDELÉSEINK

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Üzenet küldése

Az üzenet másolatát Ön is megkapja.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.