PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Mi a PszichoLogic?

A PszichoLogic oldalon podcastokat hallgathatnak és cikkeket, blogokat olvashatnak olyan témákról, amelyek reményeink szerint Önöket is érdekelni fogják.

Úgy gondoljuk, hogy a testi-lelki jóllét és az azt befolyásoló tényezők mindannyiunkat érintő, fontos kérdések: gyerekeink, szüleink, szeretteink és önmagunk testi-lelki egészsége a legnagyobb érték, bár csak amikor híján vagyunk, akkor érezzük meg a jelentőségét igazán.

Különböző szakterületek képviselőit hívjuk beszélgetésre, és kollégáink is megosztanak ezen az oldalon számukra fontos, elgondolkodtató, egy-egy aktuális témáról készült bejegyzést, rövid cikket. Megszólaltatunk szakembereket, akik elmondják élet- és kutatási tapasztalataikat, érlelődő gondolataikat. Így reményeink szerint élvezetes beszélgetéseket hallgathatnak és változatos témájú cikkeket olvashatnak a gyógyításról és a kapcsolódó határtudományi területekről, hogy segítségükkel értőbben, gondoskodóbban viszonyulhassanak önmagukhoz.

Az emberről úgy gondolkodunk, mint bio-pszicho-szociális-spirituális lényről, a betegségről pedig úgy, mint ami sok esetben biológiai, pszichés és szociális tényezők bonyolult kölcsönhatásaként keletkezik.

Az ember testi és lelki működését, beteggé válását, gyógyulását érintő kérdésekkel, válaszokkal, különböző megközelítési módokkal találkozhatnak a PszichoLogicra kattintva.

 

 

Budára költözik az UH-diagnosztika és a kardiológiai szakrendelés

2024 márciusától a XII. kerület Derkovits utca 10. szám alatt található kiemelt kezelőnk ad otthont az ultrahang-diagnosztikai vizsgálatoknak. Vizsgálatra érkezéskor minden esetben a szemközti épületben található recepción (Derkovits utca 7.) kell bejelentkezni. A változás a felnőttek és gyermekek (csecsemők) ultrahang-diagnosztikája mellett kardiológiai szakrendelésünket is érinti. UH felnőtteknek Dr. Szendi Péter radiológus szakrendelése szerda délelőttönkét lesz […]

Tovább

Pillantás a hídra – külsősöknek is megnyitjuk a Panoráma Szalont!

Bokor László és Csepeli György lesz a soron következő Panoráma Szalon vendége 2024. február 2-án. Az „egyén – csoport – társadalom; egyéni és csoportterápiák” gondolatkörben mozgó szakmai esthez jelképes díj fejében külsős kollégák is csatlakozhatnak személyesen és online formában is. A klinikai tevékenységet folytató orvosok és pszichológusok a beszélgetést és büfévacsorát követő Bálint-csoportra is jelentkezhetnek. […]

Tovább

KARÁCSONYI SZÜNET

Kedves Pácienseink! Szakrendeléseink a karácsonyi ünnepek alatt szünetelnek, 2023. december 23-a és 2024. január 1-je között rendelőnk zárva tart. Első munkanapunk az új évben január 2-a, kedd. Szakorvosi rendeléseinkre és pszichiátereink egy részének rendeléseire az online bejelentkezés az ünnepi szünet alatt zavartalan, online időpontfoglalónk segítségével januári gyermek- és felnőtt szakrendeléseinkre helyet lehet foglalni. Pszichiátereink és […]

Tovább