Kovacsics Leila pszichodrámacsoportja

Kovacsics Leila

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus kandidátus

2010 óta rendszeresen vezetek pszichodrámacsoportokat felnőttek és serdülők számára, emellett csoportos és egyéni autogén tréningek oktatásával is foglalkozom. Egyéni és csoportos terápiáimban a pszichoanalitikusan orientált szemléletet követem. Munkám során súlyt fektetek a testi-lelki folyamatok kölcsönhatásainak feltárására.

Kinek ajánlom?

A pszichodráma különböző helyzetek megjelenítésére, játékokra, mozgásra és az élmények szóbeli megosztására épül; lehetőséget ad a problémák, nehézségek, belső konfliktusok okainak feltárására és a változás elindítására. Ajánlható mindazoknak, akik magányosnak érzik magukat, félnek az új vagy váratlan szociális helyzetektől, nehézségeik vannak a kapcsolatteremtéssel, érettebb, jobban működő kapcsolatokra vágynak, vagy valamilyen kapcsolati problémájuk van. A módszer hasznos lehet az élet valamely területén (munkában, tanulásban) elakadást tapasztalók, valamint az indulatkezelési problémákkal vagy konfliktuskezelési gondokkal küzdőknek is.

A heti gyakorisággal, négy terápiás órát felölelő időkeretben megtartott csoportokban 21 és 60 év közötti felnőttek vehetnek részt.

Tudnivalók

  • nyílt pszichoterápiás pszichodrámacsoport 8–12 fő számára
  • a foglalkozások helyszíne: Panoráma Poliklinika Buda (1126 Budapest, Derkovits utca 10.)
  • hetente egyszer 4 terápiás óra, keddenként 16.30 – 20.00
  • díjak (a Panoráma Poliklinika aktuális díjszabása): 15.000 Ft (első interjú); 12.000 Ft/csoportfoglalkozás (havonta előre fizetendő)
  • a csoporthoz való csatlakozás a szabad helyek függvényében évente egyszer, ősszel (szeptember-október hónapokban) lehetséges, a jelentkezéseket folyamatosan várjuk

Ha érdeklődik a csoport iránt, csatlakozna, írjon:

ÜZENETET KÜLDÖK