PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

KARÁCSONYI SZÜNET

Kedves Pácienseink!

Szakrendeléseink a karácsonyi ünnepek alatt szünetelnek, 2023. december 23-a és 2024. január 1-je között rendelőnk zárva tart. Első munkanapunk az új évben január 2-a, kedd.

Szakorvosi rendeléseinkre és pszichiátereink egy részének rendeléseire az online bejelentkezés az ünnepi szünet alatt zavartalan, online időpontfoglalónk segítségével januári gyermek- és felnőtt szakrendeléseinkre helyet lehet foglalni.

Pszichiátereink és pszichoterapeutáink hosszú várólistával dolgoznak, sürgősséggel az ünnepi időszak alatt sem tudnak időpontot adni. Pácienseik bejelentkezését az ünnepi időszakban is fogadni tudjuk a weboldalunkon kitölthető űrlap segítségével, de az üzenetek feldolgozása csak január 2-án kezdődik meg, és a megkeresésekre 2024. január 8-át követően áll módunkban válaszolni. Megértésüket, türelmüket köszönjük!

(Pszichiátereink egy részéhez ugyanakkor – mint fentebb említettük – online is lehetséges időpontot foglalni a honlapunkon található online időpontfoglalóval.)

Ha sürgős ellátásra van szüksége, minden esetben keresse

  • a kerületi háziorvosi ügyeletet,
  • a mentőszolgálatot (104 vagy 112),
  • vagy hívja a fekvőbeteg-ellátási helyek, ügyeletek információs telefonszámát (Központi ágynyilvántartó – KÁNY): +36 1 311 6000 , ahol tájékoztatást tudnak adni az aktuálisan működő ellátóhelyekről.

Egyéb telefonos/online segítség krízishelyzetben:

  • Öngyilkossági gondolatok esetén: http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/ .Este 7 és reggel 7 óra között ingyenesen és anonim módon hívható telefonszám: +36 80 505 390.
  • A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségének (LESZ) telefonszáma: 116 123, webcíme: https://sos116-123.hu/
  • Az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT) 24 órában ingyenesen hívható telefonos segítség, ha menekülnie kell otthonról, krízisszállásra szorul. Telefon: +36 80 205 520.
  • 24 év alattiaknak
  • Kék Vonal: 17–21 óráig elérhető chatfunkció, ill. e-mail-konzultáció (72 órán belüli válaszadás): https://www.kek-vonal.hu; telefon: 116 111.
  • Ifjúsági lelki elsősegély (ingyen hívható hétköznapokon 17–21 óra között), telefon: 137 00.

Kellemes, békés ünnepeket kívánunk!

Panoráma Poliklinika

Budára költözik az UH-diagnosztika és a kardiológiai szakrendelés

2024 márciusától a XII. kerület Derkovits utca 10. szám alatt található kiemelt kezelőnk ad otthont az ultrahang-diagnosztikai vizsgálatoknak. Vizsgálatra érkezéskor minden esetben a szemközti épületben található recepción (Derkovits utca 7.) kell bejelentkezni. A változás a felnőttek és gyermekek (csecsemők) ultrahang-diagnosztikája mellett kardiológiai szakrendelésünket is érinti. UH felnőtteknek Dr. Szendi Péter radiológus szakrendelése szerda délelőttönkét lesz […]

Tovább

Pillantás a hídra – külsősöknek is megnyitjuk a Panoráma Szalont!

Bokor László és Csepeli György lesz a soron következő Panoráma Szalon vendége 2024. február 2-án. Az „egyén – csoport – társadalom; egyéni és csoportterápiák” gondolatkörben mozgó szakmai esthez jelképes díj fejében külsős kollégák is csatlakozhatnak személyesen és online formában is. A klinikai tevékenységet folytató orvosok és pszichológusok a beszélgetést és büfévacsorát követő Bálint-csoportra is jelentkezhetnek. […]

Tovább

KARÁCSONYI SZÜNET

Kedves Pácienseink! Szakrendeléseink a karácsonyi ünnepek alatt szünetelnek, 2023. december 23-a és 2024. január 1-je között rendelőnk zárva tart. Első munkanapunk az új évben január 2-a, kedd. Szakorvosi rendeléseinkre és pszichiátereink egy részének rendeléseire az online bejelentkezés az ünnepi szünet alatt zavartalan, online időpontfoglalónk segítségével januári gyermek- és felnőtt szakrendeléseinkre helyet lehet foglalni. Pszichiátereink és […]

Tovább