Időpontfoglalás

Időpontfoglalás orvosainkhoz

Bejelentkezés felnőtt- és gyermek szakrendeléseinkre

Időpontfoglaló felületünkön közvetlenül lehet bejelentkezni szakorvosainkhoz.
Az időpontfoglalás folyamatában a kiválasztott orvos, majd a kiválasztott szakrendelés után válasszon vizsgálatot, majd a KERESÉS gomb segítségével megjelenik a naptár, amelyből kiválaszthatjuk a szabad időpontok közül a számunkra megfelelőt.
A választott időpontra kattintva, a megjegyzés rovatba röviden le lehet írni a tüneteket, vagy egyéb kéréseket, majd a LEFOGLALOM gomb segítségével haladhatunk tovább a foglalás véglegesítése felé.

A következő oldalon kérjük töltse ki a szükséges rubrikákat a betegadatokkal!

Figyelem! Ha gyermeke számára foglal időpontot, kérjük, a gyermek nevét, születési dátumát, anyja nevét és TAJ számát írja bele a rubrikákba, valamint a szülő (gondviselő) e-mail címét és telefonszámát!

Időpontfoglaló felületünkön a bejelentkezés

  • bármikor, akár hétvégén is megtehető,
  • kényelmesen, várakozás nélkül,
  • a foglalásról automatikus e-mail érkezeik a megadott e-mail címre,
  • ha 5 napnál távolabbi időpontot foglal szakrendelésünkre, emlékeztető sms-t küldünk a foglalt időpont előtti napon,
  • érkezéskor a bejelentkezés csupán egy perc.

Fájdalomambulanciánkon idegsebészünk vezetésével, komplex orvosi team dolgozik, hogy a fájdalom kiváltó oka mihamarabb kiderüljön: idegsebész, neurológus, egészségpszichológus, manuálterapeuta alkotja az szakértő csapatot.  Ezért kérjük, hogy az időpont foglalásakor írjanak néhány mondatot a tüneteikről, hogy felvehessük Önökkel a kapcsolatot és a legmegfelelőbb úton induljon el a gyógyulás, kikerülve ezzel a felesleges vizsgálatokat. Írhatnak időpontfoglaláskor a megjegyzés rovatba, illetve kiegészítő e-mailt is várunk szeretettel az időpontfoglaláshoz kötődően: recepcio@panoramaklinika.hu

Előre is köszönjük az együttműködést!Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.