Időpontfoglalás

Időpontfoglalás laborvizsgálatokra

Bejelentkezés felnőtt- és gyermek szakrendeléseinkre

Időpontfoglaló felületünkön közvetlenül foglalhat időpontot laborvizsgálatokra.
Az időpontfoglalás folyamatában a bal oldali sorok között a „Laborvizsgálatok” majd a jobb oldalon a kiválasztott „Laborvizsgálatok – Általános laboratóriumi vizsgálatok…” vagy  „Laborvizsgálatok- COVID-19, PCR és Antigén gyorsteszt” sorra kattintás után  a TOVÁBB gomb segítségével haladhatunk a szabad időpont kiválasztása felé.
A választott időpontra kattintva, a páciens adatok megadása után a FOGLALÁS KÜLDÉSE gomb segítségével véglegesíthetjük a foglalást.

Figyelem! Ha gyermeke számára foglal időpontot, kérjük, a gyermek nevét, születési dátumát, TAJ számát írja bele a rubrikákba, valamint a szülő (gondviselő) e-mail címét és telefonszámát!

FONTOS INFORMÁCIÓ! FELNŐTT PÁCIENSEINK számára az általános laborvizsgálatok, valamint a COVID antitest (ellenanyag) vizsgálatok, illetve PCR és Antigén gyorstesztek vizsgálati helyszíne minden esetben a 1126. Bp. Derkovits u. 7. szám alatti rendelőnk.

Időpontfoglaló felületünkön a bejelentkezés

  • bármikor, akár hétvégén is megtehető,
  • kényelmesen, várakozás nélkül,
  • a foglalásról automatikus e-mail érkezeik a megadott e-mail címre,
  • ha 5 napnál távolabbi időpontot foglal szakrendelésünkre, emlékeztető sms-t küldünk a foglalt időpont előtti napon,
  • érkezéskor a bejelentkezés csupán egy perc.

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.