Időpont egyeztetés

Időpontfoglalás fájdalomambulanciára

Fádalomambulanciánkon idegsebész szakorvos vezette orvosi team összehangolt munkájával végezzük a diagnosztizálás, gyógyítás folyamatát.

A különlegesen összeállított orvosi csapat,  idegsebészeink, valamint neurológusunkegészségpszichológusunk és manuálterapeutánk bevonásával a fájdalmat komplexen kezelve oldja meg a betegség okozta fájdalmas tünetek kezelését, a kiváltó okot megkeresve az emberi szervezetben.

Az akut fájdalmak, mint például

  • az isiász,
  • a lumbágó,
  • az idegbecsípődés,
  • a spontán derékfájás
  • vagy az arcidegzsába, illetve krónikus fájdalmak, mint
  • a különböző ízületi gyulladások,
  • a hát-és nyaksérülések okozta visszatérő fájdalmak,
  • vagy a migrén okozta fejfájás illetve
  • a mozgás beszűkülésével járó különböző mozgásszervi fájdalmak hatékonyan csillapíthatóak, illetve megszüntethetőek a fájdalomambulancia rendelésen.

A fájdalmak, panaszok alapján lényeges, hogy gyors, szakszerű ellátáshoz jussanak a hozzánk forduló páciensek.

Ezért a felesleges vizsgálatok elkerülése érdekében fontos, hogy mielőbb, már a bejelentkezés után közvetlenül felvehessük pácienseinkkel  a kapcsolatot, és a panaszok alapján a számukra legmegfelelőbb szakemberhez irányítsuk a fájdalomambulancia rendelésen belül.

Időpontot az Önnek legmegfelelőbb szakorvosukhoz személyesen egyeztetünk Önnel, ezért kérjük, töltse ki a bejelentkező űrlapot, írja le a panaszait, hogy felvehessük a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen!

Üzenet küldése

Az automatikus üzenetet Ön is megkapja


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.