A PszichoLogic oldalon podcastokat hallgathatnak és cikkeket, blogokat olvashatnak olyan témákról, amelyek reményeink szerint Önöket is érdekelni fogják.

Úgy gondoljuk, hogy a testi-lelki jóllét és az azt befolyásoló tényezők mindannyiunkat érintő, fontos kérdések: gyerekeink, szüleink, szeretteink és önmagunk testi-lelki egészsége a legnagyobb érték, bár csak amikor híján vagyunk, akkor érezzük meg a jelentőségét igazán.

Különböző szakterületek képviselőit hívjuk beszélgetésre, és kollégáink is megosztanak ezen az oldalon számukra fontos, elgondolkodtató, egy-egy aktuális témáról készült bejegyzést, rövid cikket. Megszólaltatunk szakembereket, akik elmondják élet- és kutatási tapasztalataikat, érlelődő gondolataikat. Így reményeink szerint élvezetes beszélgetéseket hallgathatnak és változatos témájú cikkeket olvashatnak a gyógyításról és a kapcsolódó határtudományi területekről, hogy segítségükkel értőbbengondoskodóbban viszonyulhassanak önmagukhoz.

Az emberről úgy gondolkodunk, mint bio-pszicho-szociális-spirituális lényről, a betegségről pedig úgy, mint ami sok esetben biológiai, pszichés és szociális tényezők bonyolult kölcsönhatásaként keletkezik.

Az ember testi és lelki működését, beteggé válását, gyógyulását érintő kérdésekkel, válaszokkal, különböző megközelítési módokkal találkozhatnak a PszichoLogicra kattintva.

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.