A Panoráma Poliklinika© (1126 Budapest, Derkovits u. 7.; 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 81.)) weboldalának teljes tartalma a Poliklinika, mint egészségügyi intézet ellenőrzése, valamint hazai szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal tartalmát a látogató kizárólag személyes, nem üzleti célú felhasználásra töltheti le, tartalmát nem változtathatja, és az oldalt nem sokszorosíthatja. A weboldal tartalma nem másolható és nem használható fel semmilyen más formában.

A weboldal tulajdonosai minden szükséges erőfeszítést megtesznek azért, hogy a honlap aktuális, pontos, releváns információkat tartalmazzon, azonban nem vállalnak felelősséget, s nem adnak biztosítékot, szavatosságot a közölt információk részleteket feltáró pontosságára, érvényességére vagy teljességére vonatkozóan. E weboldal tulajdonosai nem felelnek a honlaphoz férésből, illetve hozzá nem férésből származó károkért vagy hátrányokért, illetve a weboldalon található információk felhasználásából eredő károkért, hátrányokért.

A weboldal tartalmazhat más oldalakhoz kapcsolódó linkeket vagy utalásokat, azonban az oldal tulajdonosainak felelőssége az említett más oldalak tartalmáért nem áll fenn így nem lehet felelős az ezen tartalomból eredő semmilyen kárért vagy hátrányért. Bármely más oldalhoz kapcsolódó link csupán a weboldal használóinak kényelmét szolgálja.

Ezen weboldalon lévő védjegyek, szolgáltatások jelei, cégnevek, kereskedelmi emblémák és termékek hazai védjegy oltalom alatt állnak. Semmiféle használatuk nem megengedett ezen oldal tulajdonosainak előzetes, írásbeli engedélye nélkül, kivéve a cég termékeinek vagy szolgáltatásainak azonosítását.

Bármilyen, e weboldalhoz kapcsolódó elektronikus kommunikációban a hatályos Adatvédelmi Irányelvek az irányadóak. A Panoráma Poliklinika szabadon használhatja az ilyen kommunikációban található minden információt, így például termékek és/vagy szolgáltatások fejlesztésére, gyártására és/vagy marketingjére szolgáló híreket, beleértve az abban felfedett bármilyen ötletet, találmányt, elvet, technikát vagy know-how-t, bármilyen célra, amelyet az oldallal való kapcsolat megkezdésénél meghatároznak.

Ez az weboldal egy szolgáltatás az oldal látogatói számára. A Panoráma Poliklinika bármikor bármilyen előzetes tájékoztatás nélkül fenntartja a jogot a tartalom törlésére, módosítására vagy kiegészítésére,

Az oldalon elérhető információknak nem célja a páciens/oldal látogatója és a kezelőorvos közt meglévő kapcsolat helyettesítése, csak annak támogatása.

A reklámozás és szponzorálás nem elfogadott a www.panoramaklinika.hu oldalain.

Minden további információ az adatkezelésről az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN olvasható.

Panoráma Poliklinika

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.