PCR-, Antigén- és Antitest Covid-19 tesztelés

Antigén gyorsteszt

Antigén gyorsteszt a koronavírus jelenlétének igazolására vagy kizárására. Eredmény 15 percen belül!

Orrgaratból vett mintavétel. Kényelmes, hétvégi tesztelés!

A COVID-19 antigén gyorsteszt ára 9.900,- Ft

Teszt a biztonságos utazáshoz, hogy nyugalomban teljen a nyaralás. Utazáshoz (repülős utakhoz), munkába visszatéréshez, gyógyulás igazolásához, illetve nagyobb családi eseményekhez, hogy minden családtagunkat biztonságban tudjuk. Magyar és angol nyelvű, hivatalos eredményt készítünk a teszt értékelése után.

A mintavételről

A COVID-19 Ag teszt, amelyet orrgaratból vett mintavétellel végzünk, alkalmas a vírus jelenlétének igazolására, vagy kizárására. A rendelőkben alkalmazott koronavírus gyorsteszt (SD BIOSENSOR STANDARD Q COVID-19 Ag Test) hiteles eredményt ad a tünetekkel bíró, illetve tünetmentes személyek esetében egyaránt. A vírus – mai ismereteink szerint – elsősorban az orr nyálkahártya hámsejtjein tapad meg, majd szaporodik. Ezért a vizsgálat során az orrüregbe vezetett mintavevő pálca segítségével nyerjük a megfelelő mennyiségű mintát a felszíni hámsejtekből.

A vizsgálati mintavételt képzett egészségügyi szakszemélyzet végzi rendelőnkben. A mintavételtől az eredmény megjelenéséig átlag 5-8 percre van szükség. Az eredmény kiértékelése után el is készítjük a magyar és angol nyelvű, hivatalos eredményt tanúsító leletet.

FONTOS!

Nem végezhető el a teszt, ha a koronavírus tünetei egyértelműen megjelennek – lázas állapot, száraz köhögés, íz- és szaglásvesztés, fáradékonyság, légszomj, nehézlégzés, esetleg bőrérzékenység (égő érzés). Ezekben az esetekben a háziorvos illetve a mentőszolgálat értesítése szükséges!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KÉRJÜK KATTINTSON

Időpontfoglalás hétköznapra Időpontfoglalás hétvégére


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.